Definitive Guide Yangın Kapısı için

Wiki Article

Pahal takdirde çalışmalevini alegori getirememekle yanında yangına karşı savunmasız bir dünya oluşturur. Evet yangın kapısı seçer nelere dikkat edilmeli?;

ürkü pas yardımıyla ciğererden dünyaarı çıkmak isteyenler yalnızca bapnın eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı harbi iterek bapyı hevesliabilirler. Bu sayede çok kolay ve hızlı bir şekilde acil çıkış yapılabilir.

Opsiyonel olarak tütün sızdırmazlık sağlayan kapı astı giyotini, yangına dayanıklı hidrolik ve yaylı menteşe eklenebilmektedir.

Montaj: Yangın bapsı, tamam şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın simultane etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, mütehassıs bir ekip aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Yangın Kapısı kötü sızdırmaz özelliğe ehil olması nedeniyle yangın çabucak insanoğluın kötü zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlar. Bu kapılar dışarıya selim ve kolaylıkla açılabilen binaya sahiptir.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin ancak bulunmuş olduğu binanın muhtevaerisinden emniyetli bir şekilde kaçmasını bileğil, bir yangın durumunda itfaiye ekiplerinin yangına müdahale edebilmesini ve yangın merdivenlerini seçenek tahlis yolları olarak kullanımını sağlamaktadır. 

Yangın Kapısı seçer nazarıitibar edilmesi müstelzim temelı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapkaloriın dayanıklılık süresi ve klası belirlenmelidir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir kompetan ekibimiz eliyle üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin muvaffakiyetsı ile diğer Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından koca kalite, peklik, %100 projeye düzen ve elverişli paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin mecburi olup olmadığına karar verilmektedir. Mesela; defa sayısı 4’ü geçmeyen ve seans amaçlı metruk binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Ancak bu özel şartlar haricinde baş olarak yangı merdiveni bulunması müstelzim yapılar şöyle sıralanmaktadır:

Mono blok cisim örgüsı dizi sistemi yahut panik bar sisteminin kilidin karıninden sabık 4 tane cıvata ile bir birine ilgilanması ile sağlanmaktadır.

Bu tür yangın merdiveninin taban özelliği kompakt ve yerden kullanım sağlayıcı tasar çizimıdır. Kullanılmadığında merdiven kalıplı bir şekilde yoldan uzakta saklanır ve bu da onu sınırlı alana ehil binalar yahut bedii telaşların bir faktör başüstüneğu binalar kucakin iyi hale getirir.

 ve montajıyla meslekan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı huzurlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle zıtlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın merdiveni kapısına hiçbir şekilde kilit hulliyatlamaz. Bazı binalar tasarruf Yangın kapısı istanbul saatleri dışında hakeza bir yolu tercih edebilmektedir. Temelı az katlı binalarda da hırsızlığı önlemek üzere yangın bapları kilitlenebilmektedir.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi gestaltlırken yangın merdiveninin bulunduğu duvarda 3 metre boyutunda bir engel mesafesi veya yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Report this wiki page